luni, 1 februarie 2010

Isteria cu Avatar

Nu-mi vine sa cred cum un film poate crea un asemenea val urias in urma lui. La inceput a fost filmul, pe care toti voiau sa-l vada 3D (am incercat si eu doar ca nu mi-am permis sa-mi fur timpul pentru film cand puteam sa fac ceva mai folositor). Apoi discutiile de pe urma lui: bloguri peste bloguri au scris despre el, ce sa mai?

Acum vad ca a inceput chestia cu “Avatarize Yourself”. Curiozitatea te indeamna sa faci multe. Eu nu am vazut filmul nici macar acasa, dar curiozitatea m-a indreptat spre site si mi-am pus si eu fata. Nu-mi place cum arat (ador urechile alea in schimb). Am observat ca te poti pune usor in pielea mai multor personaje sau poti schimba imaginea de fundal si cel mai tare efect e ca te poti pune sa zambesti sau sa fii trist.
Daca te plictisesti, try it!

P.S. Oare cat mai dureaza pana apar jucarii pe tema asta?

2 comentarii:

ale spunea...

pe mine ma enerveaza ca mereu se exagereaza mult prea mult cu chestiile de genu. apare ceva super misto, toata lumea innebunita, dupa care te sufoca cu o groaza de chestii care sa faca referire la acel lucru.
am vazut filmul, mi`a placut foarte mult si atat. nu simt nevoia sa port tricouri cu "Avatar", nu ma sinucid sa ajung pe Pandora si nu am cine stie ce fantezii.
intr`adevar, am facut si eu chestia aia cu "propriu avatar" si mi`am dat seama ca mi`am irosit timpul. e o prostie cum unii devin atat de pasionati de asta si ajung sa caut pe net informatii si mai multe, si mai multe despre film, actori, personaje.
oricum in vreo luna, doua dispare toata frenezia asta cu avatar, toata lumea uita ca a existat si isi continua vietile lor plictisitoare.
apropo. fugi si te uita la film daca ai zis ca nu l`ai vazut(asa am inteles). daca l`ai vedea 3D chiar ar fi calumea crede`ma.

Turcu George spunea...

ms mult parerea ta conteaza